Speciaal vervoer

Vervoeren van buitenmaatse objecten en gevaarlijke stoffen

U wilt een lange objecten, machines of andere overmaatse objecten verplaatsen? Daar draait SVL-transport zijn hand niet voor om. ADR stukgoed vervoeren van en naar Nederland, België of Luxemburg? SVL-transport helpt je graag op weg!

Al het transport dat buiten de reguliere afmetingen valt of een gevaarlijke inhoud heeft, valt onder het speciaal vervoer. In mijn vele jaren als chauffeur heb ik meermaals exceptionele transporten verzorgd, waaronder speciaal transport (lengte, breedte en hoogte), ADR-tanktransport en koeldistributie. Daarvoor moet je als chauffeur beschikken over specifieke vaardigheden en kwaliteiten. SVL-transport stippelt de juiste route uit en zorgt dat de vracht in zijn geheel en schadevrij op plaats van bestemming wordt afgeleverd. Doordat ik beschik over ruim voldoende ervaring is SVL-Transport in te schakelen voor uiteenlopende speciale vrachten.  

Heeft u een beroepschauffeur nodig voor speciaal vervoer? Neem dan direct contact met mij op.

Certificaten en toegangspassen

Voor het waarborgen van de veiligheid beschikt SVL-transport over verschillende certificaten die het vervoer van alle mogelijke vrachten en lading mogelijk maken, waaronder een VCA-VOL-certificaat, heftruck certificaat, een ADR-certificaat inclusief klasse 1 en klasse 7 en een LZV-certificaat. Ook beschik ik over mijn autolaadkraan certificaat boven de 10 ton/meter.

Naast certificaten is SVL-transport in het bezit van verschillende toegangspassen zoals de Cargocard, welke het vervoer van en naar alle containerterminals in de Benelux mogelijk maakt. Ook voor het Hoogoventerrein in Velsen-Noord (Tata Steel) heb ik een eigen toegangspas.