Over SvL-Transport

Standplaats

SVL-Transport werkt vanuit Alkmaar, maar de standplaats is bespreekbaar per opdrachtgever. Vanuit Noord-Holland werkt SVL-transport in heel de Benelux en Duitsland. 

Eventueel vervoer van en naar andere landen binnen Europa in is bespreekbaar. 

Service

Sinds de start van SVL-transport in 2010 heb ik een vaste kern van opdrachtgevers. In eerste instantie was ik als beroepschauffeur in te huren als ZZP’er, inmiddels beschik ik over mijn eigen DAF Euro 6 trekker en werk voornamelijk als charter. 

SVL-transport vervangt en ondersteunt collega’s bij extra werkdruk, ziekte, onvoorzien verlof en tijdens vakanties. Met mijn vrachtwagen vervoer ik uw lading als charter door heel Nederland, de Benelux en Duitsland en ben ik ook beschikbaar voor speciaal vervoer.

SVL-transport kenmerkt zich door excellente service. Ik ben klantgericht en behulpzaam. Bovendien beschik ik over een groot netwerk binnen de transportwereld. Wanneer u snel een flexibele en betrouwbare chauffeur nodig heeft, ben ik altijd bereid met u mee te denken. Door mijn collegiale en sociale houding heb ik doorgaans maar een korte inwerkperiode nodig. Ik pas mij snel aan collega’s op de werkvloer aan, waardoor SVL-transport al snel onderdeel van het team uitmaakt. Zo haalt u met SVL-transport een flexibele, betrouwbare en oplossingsgerichte beroepschauffeur binnen! 

Kosten

SVL-transport werkt op basis van een vast uurtarief, zonder extra verborgen kosten. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met Steven van Loenen, via 06 51 53 10 34.

Algemene Voorwaarden

Binnenlands vervoer geschiedt onder de Algemene Vervoerscondities (AVC) 2002 gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te Amsterdam.

Grensoverschrijdend Vervoer valt onder het Verdrag betreffende de overeenkomst tot internationaal vervoer van goederen over de weg (CMR) en aanvullend de Algemene vervoerscondities (AVC) 2002.