Diensten
Diensten
 
 
Als ZZP-er:
 
Hoe vervelend is het wel niet als U wel werk en wagens genoeg heeft, maar geen personeel om het te berijden. Dit kost naast heel veel geld ook Uw reputatie. Als geen ander weet ik dat dit funest kan zijn voor Uw bedrijf. Ik kan U dan ook volledig tot dienst zijn hierin.

Als beroeps chauffeur heb ik 20 jaar ervaring in vele takken van transport.
(o.a. Speciaal transport, ADR tanktransport, distributie (o.a. levensmiddelen, meubels, stukgoed), speciaal transport, en klein transport)
 
Een groot aantal opdrachtgevers ging u, in alle tevredenheid al voor, bij de inzet van langdurige ziekte, het opvangen van een periodieke verhoging van de werkdruk, of het simpelweg opvangen van de welverdiende vakanties van de collega chauffeurs.

 
 
           
 
           
 
 
Met de inzet van SVL-Transport bent u verzekerd van een gemotiveerde en ervaren chauffeur die de juiste zorg kan dragen richting uw klanten, het product en vanzelfsprekend voor het door u beschikbaar gestelde transportmiddel.
 
De collegiale en sociale instelling van SVL-Transport draagt er aan bij, dat er maar een korte inwerk/gewennings periode benodigd is, om zich aan directe collega's of de werkvloer aan te passen, waardoor uw bedrijf al snel het gevoel zal hebben dat het er een nieuwe collega bij heeft.
 
SVL-Transport werkt op basis van een vast uur tarief, zonder de inbreng van een eigen transportmiddel. Hierdoor wordt uw eigen transportmiddel dan ook ten volle ingezet en benut.
 
En dit voor een scherpe uurprijs excl. BTW

Dus geen extra personeelskosten of verborgen kosten.
 
SVL-transport beschik over een eigen NIWO vergunning en VAR verklaring,
dus kunt u mij gewoon als ZZP-er inhuren.
                                           

Als Eigen Rijder / Charter:
 
Als eigen rijder biedt ik mijn diensten aan andere (transport-)bedrijven aan.
SVL-transport is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ik ben daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen.
Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van mijn klandizie uit terugkerende klanten
en doorverwijzingen.
 
Ruim 20 jaar ervaring door heel Europa en in (bijna) alle soorten van transport werkzaam geweest, maken mij tot een echt all-rounder in het weg transport.

Ik ben in het bezit van:
- NIWO vergunning
- Alle rijbewijzen (BCE), 
- Chauffeursdiploma (code 95)
- Digi-pas

- ADR certificaat (alle klasse)
- VAR verklaring
- VCA-VOL certificaat
- Bewijs van goed gedrag
- KvK inschrijving
- BTW nummer
- Verzekeringen
 .
Ook heb ik mijn Certificaat voor Autolaadkraan met hijsfunctie > 10 ton,  W4-04

 
 
 
 
 
 
 
Welkom op de site DienstenAfbeeldingengalerijContact gegevens